Home Om Oss

OM OSSVÅR FÄRDIGHETER

Boran Bygg AB är ett företag i byggbranschen som verkar i Stockholm med många års erfarenhet. Vi erbjuder totalentreprenad, vilket innebär att vi samordnar hela ditt renoveringsprojekt och tar ansvar för hela processen – från materialkvalitet till samordning av hantverkare.

Badrumsrenoveringar, golvläggning, plattsättning, parkettgolvslipning, flytspackling och EPS-gjutningar är våra mest återkommande uppdrag och m.m

https://stockholm.boranbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/baranbygg4-1.jpg

HÄR VÅRANArbetsflöde

https://stockholm.boranbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/baranbygg2.jpg

VIEW PROJECTS IN OURPortfolio

RESULTATATT GÖRA BÄTTRE BADRUMM

Inom badrumsrenoveringar, där båda plattsättning och läggning av plastmatta ingår, är vi kvalitativt bland de främsta i Stockholm. Vi har erfarenhet och är kända för vår noggrannhet.
Vi är totalentreprenörer och håller i projektet från planering till färdigställande. Genom att noggrant ha valt våra behöriga underentreprenörer inom el, snickeri och VVS, säkerställer vi kvalitet i samtliga led.
Det extremt stora utbudet inom kakel, klinker och matta, gör att det kan vara väldigt svårt att hitta det man verkligen söker efter. Därför är det enklare att ringa oss så hjälper vi er tills ni är nöjda med badrumsinredning.

GOLVLÄGGNINGBehöver ni lägga nytt parkettgolv?

Ett parkettgolv ska vara praktiskt, snyggt och framförallt hållbart. Golvet håller länge och kan slipas och behandlas för ett varierat utseende under sin livstid. Vi lägger ett nytt parkettgolv i ditt vardagsrum eller varför inte i hela huset?

Om du har ett gammalt hus kanske du behöver lägga nytt parkettgolv? Att lägga golv är vår passion och vi har lång erfarenhet av att arbeta med golv.

Vi ger dig alltid fast pris, garanterar hög kvalitet, snabb och god service. Självklart får du också göra ROT-avdrag på våra tjänster.

https://stockholm.boranbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/dfdfdfdf.jpg

FIND OUT ABOUT OURCertificates

https://stockholm.boranbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/boranbyggwebblogo.png

Boran Bygg AB

är ett företag i byggbranschen som verkar i Stockholm med många års erfarenhet. Vi erbjuder totalentreprenad, vilket innebär att vi samordnar hela ditt renoveringsprojekt och tar ansvar för hela processen – från materialkvalitet till samordning av hantverkare.
Kontakta Oss
Adress : Sorögatan 67, Kista-Stockholm
Social

Copyright by 2018-2019 All rights reserved.