HomeOm Oss Våran Tjänster

TJÄNSTERVÅRAN TJÄNSTER

Boran Bygg AB är ett företag i byggbranschen som verkar i Stockholm med många års erfarenhet. Vi erbjuder totalentreprenad, vilket innebär att vi samordnar hela ditt renoveringsprojekt och tar ansvar för hela processen – från materialkvalitet till samordning av hantverkare.

Badrumsrenoveringar, golvläggning, plattsättning, parkettgolvslipning, flytspackling och EPS-gjutningar är våra mest återkommande uppdrag och m.m

https://stockholm.boranbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/baranbygg2.jpg

SE MERProjekt

Boran Bygg ABVår Servis

Proffsig golvläggning i Stockholm omnejd.Golvläggning kräver mycket tid och tålamod vilket inte alla har, det är viktigt att det blir gjort på ett noggrant sätt från första början. Är ni sugna på nytt golv men vet inte vart ni ska börja? Våra erfarna medarbetare kan ge tips och råd, vårt fokus ligger i att det ska bli snyggt men samtidigt hållbart i längden. Vi fullföljer alla jobb tills dem är slut, vi arbetar främst i Stockholm omnejd!

Professionell golvslipning i Stockholm omnejd
Vi fixar golvslipning i Stockholm
Våra erfarna medarbetare tar hand om din golvslipning på ett proffsigt sätt, vi håller till i Stockholm och Uppsala. Har du tröttnat att gå på samma tråkiga golv varje dag? Parkettfixaren har hjälpt många att få sina golv att kännas som helt nya igen! Golvslipning är ett bra sätt att ta hand om ditt golv samt att göra det snyggare.
Kvalitativ parkettläggning i Stockholm&Uppsala
Lägga parkettgolv
Våra golvläggare har lång erfarenhet av parkettläggning och vi arbetar främst i Stockholm&Upssala. När du anlitar oss för parkettläggning kan du alltid vara säker på att du får ett golv som lever upp till dina höga förväntningar.
Parkettslipning i Stockholm
Ge inte upp hoppet om ditt gamla parkettgolv för snabbt! Om man slipar, behandlar och tar hand om sitt golv på rätt sätt behöver det inte bli dyrt att hålla golven fina.
Golvlackering i Stockholm
Lackera parkettgolv och trägolv
Behöver ni lacka trägolv eller parkettgolv? Låt oss göra jobbet istället. Vi på Boran Bygg AB lackerar ert trägolv så att det behåller sin lyster och motståndskraft, samtidigt som det får ett helt nytt utseende. Givetvis använder vi de bästa produkterna som är lämpligast för just ert golv och gör att det får en längre livslängd.
Vi utför golvlackering i Stockholm&Uppsala. Är du privatperson kan du utnyttja ROT-avdraget för våra golvtjänster.
Fesadmålning
Att måla om fasader är ett omfattande arbete som bör göras med regelbundenhet för att byggnaden i fråga ska hålla sig stark och stabil i många år.
Låt oss stå för ommålningen av ditt hus
Det finns många olika typer av fasader att måla, vanliga på personhus är trä och puts som båda målas om hyfsat enkelt. Vissa väljer att lägga sin semester på ommålning av huset, men för att spara både sin tid, energi och dyrbar semestertid så rekommenderar vi på Boran Bygg AB att du låter oss göra jobbet. På så vis garanteras du ett väl utfört arbete och en fräsch fasad på ditt hus utan att själv ens behöver lyfta ett finger –vi är effektiva och noggranna. Tack vare ROT-avdraget är det dessutom billigare än någonsin att låta en målerifirma måla åt en. Vi på Boran Bygg AB hjälper dig gärna!
Kostnad
I motsats till vad många kanske tror så är det en ganska avancerad och tidskrävande process att måla om en fasad. Hur lång tid man bör beräkna beror givetvis på hur stora ytor det är som ska målas och hur mycket förarbete dessa kräver. Vi lämnar gärna gratis kostnadsförslag till dig som vill måla om din fasad i Stockholm.
Badrumsrenovering i Stockholm&Uppsala
Inom badrumsrenoveringar, där båda plattsättning och läggning av plastmatta ingår, är vi kvalitativt bland de främsta i Stockholm&Uppsala. Vi har erfarenhet och är kända för vår noggrannhet.
Vi är totalentreprenörer och håller i projektet från planering till färdigställande. Genom att noggrant ha valt våra behöriga underentreprenörer inom el, snickeri och VVS, säkerställer vi kvalitet i samtliga led.
Det extremt stora utbudet inom kakel, klinker och matta, gör att det kan vara väldigt svårt att hitta det man verkligen söker efter. Därför är det enklare att ringa oss så hjälper vi er tills ni är nöjda med badrumsinredning.
Köksrenovering i Stockholm&Uppsala
Köksrenovering
När man ska renovera sitt kök är det alltid viktigt att anlita en certifierad och kunnig firma eftersom kök ingår i gruppen våtutrymmen och måste därför renoveras efter speciella byggregler. Samtliga av våra hantverkare är certifierade med våtrumsbehörighet enligt branschens byggregler och riktlinjer, vi lämnar alltid väl utförda arbete till våra kunder. Boran Bygg AB arbetar mot så väl privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.
Den breda kunskap och långa erfarenhet vi samlat genom våra många år i byggbranschen gör att vi kan ta på oss så väl stora som små köksrenoveringar i Stockholm och Uppsala – vi levererar alltid trygg Köksrenovering!
Några av våra tjänster inom köksrenovering är:
Elarbete
VVSarbete
Montering
Kakling
Klinkersläggning
Golvläggning
Målning
Dörrbyte
Spackla, Målning och Tapetsering
Tapetsering är fantastiskt! Med några rullar väl valda papperslängder kan man fullständigt förändra ett rums karaktär. Man ska välja sina nya tapeter med omsorg och sedan låter man oss göra jobbet med att fästa upp dem. Med tapeter kan man hitta på många roliga saker som t ex. fondväggar.

Målning
Målare och snickare är inte samma yrke, men i regel kan en målare en hel del om snickeri, liksom en snickare ofta är ganska duktig på att måla. Vi på Boranbygg AB fixar lättare snickerier och inredningsdetaljer om så önskas i samband med måleri.
https://stockholm.boranbygg.se/wp-content/uploads/2019/05/boranbyggwebblogo.png

Boran Bygg AB

är ett företag i byggbranschen som verkar i Stockholm med många års erfarenhet. Vi erbjuder totalentreprenad, vilket innebär att vi samordnar hela ditt renoveringsprojekt och tar ansvar för hela processen – från materialkvalitet till samordning av hantverkare.
Kontakta Oss
Adress : Sorögatan 67, Kista-Stockholm
Social

Copyright by 2018-2019 All rights reserved.